Magnihill AB i Danmark

  • Hem
  • Firma
    • Filosofi & Vision
    • Vores historie
  • Produkter
    • ØKO KONSUMENTPOSER
    • Økologiske produkter Foodservice
    • Konventionel produkter Foodservice
  • Kvalitet & Miljø
  • Produktion
  • Opskrifter
    • JUICE & SMOOTHIE
      • Økologisk smoothie
      • Juice med rødbeder, gulerod & æple
      • Smoothie – rød/blå eller gul/grøn
    • DESSERTER
      • Smoothie – rød/blå eller gul/grøn
      • Hindbærpannacotta
      • Iset jordbærsuppe
      • PASTINAKKAGE
      • SVAMPET GRÆSKARKAGE
    • FROKOSTBUFFETEN
      • Grøntsags quesadilla
      • Hurtig pizza
      • Rodfrugtsbrød
    • GRILLBUFFETEN
      • Grillede grøntsager
      • Kartoffelsalat
    • SALLATBUFFETEN
      • Broccolisalat
      • Gulerødder i marinade
      • Spinathommos
    • SAUCE OG TILLBEHØR
      • Ærtecreme
      • HUMMUS – DIN YNDLINGSGRØNTSAG
      • JORDSKOKKECREME
      • Parmasansauce
      • Peberfrugt/gulerodspesto
      • RØDBEDE CORNOTTO
      • Sauce af Peberfrugter
    • SUPPEBUFFETEN
      • Ærtegazpacho
      • Orientalsk græskar & gulerodssuppe
      • Peberfrugtsuppe
      • RØDBEDESUPPE
    • TAPAS
      • Bruschetta
      • Gulerodschutney med ristede sprøde tortillas
    • VARME RETTER
      • Kartoffelmos
      • Laks med Timian
      • Sammenkogt ret
  • Kontakt os
    • Forhandler
    • Find os

Produkter

Vi kan levere vore grøntsager i hele stykker, tern, skiver, kløvede eller i strimler og vore forpakninger kan variere fra containere, sække og kartoner til poser fra 0,3-2,5 kg.

Download Magnihill sortimentliste Foodservice 2021

  • ØKO KONSUMENTPOSER
  • Økologiske produkter Foodservice
  • Konventionel produkter Foodservice

Her spirer madglæden!


Magnihill AB, Danmark
Steen Grue
Tel: +45 20 98 75 69
steen@magnihill.dk

Magnihill i Sverige: www.magnihill.se


Liste på Magnihills økologiske produkter
Download Magnihills KRAV-certifikat
Facebook Twitter Instagram
Ärtröra med mynta gjord på våra svenska ärter. 🌱🇸🇪👌🏻 Tack @hosjosefin för recept och bild. 💚🙏🏻 #magnihill #svenska #ärter #recept #vego #sverige #svenskt
Idag är det baljväxtdagen och då vill vi upp Idag är det baljväxtdagen och då vill vi uppmärksamma våra klimatsmarta svenska ärter 🌱🇸🇪 Vi väljer att vara med från frö till färdig fryst produkt. Läs mer om vår odling och produktion på vår hemsida. Där finns också recept och inspiration på goda vegetariska klimatsmarta rätter. 🌱 #magnihill #frånsverige #kravmärkt #eko #ekologiskt #klimatsmart #vego #vegetariskt
Jordärtskockssoppa gör du enkelt och snabbt med Jordärtskockssoppa gör du enkelt och snabbt med våra skalade skivade och förvällda ekologiska svenska jordärtskockor 🙌🏻🌱 Recept finns på vår hemsida eller hos @kristins.biz - tack för att du delar med dig! 💚 #magnihill #eko #svenskt #ekologiskt #kravmärkt #foodservice #recept #jordärtskocka #vego
1:a pris i Magnihills ekologiska recepttävling! ⭐️ Grattis Tilda Stenvi och Marcus Ehrnvall, Rosendalsgymnasiet @uppsalakommun ⭐️ Vinnarrecepten finns nu publicerade på vår hemsida i vår receptsamling. 🌱 Vi presenterar även 1-4:e pris på www.magnihill.se ⭐️ #magnihill #foodservice #eko #ekologiskt #recept #krav #vimedkrav #ekologiskt #skolmat #mat
Morotskakor på @magnihill svenska morötter - u Morotskakor på @magnihill svenska morötter - utan ugn och fyllda med citronkräm. 🥕🇸🇪🌱 Receptet är glutenfritt, veganskt och utan tillsatt socker. Se det smarriga receptet hos @anna_winer - tack för att vi fick dela din fina bild! 🥕 #magnihill #recept
⭐️VINNARE i vår recepttävling ⭐️ 1:a p ⭐️VINNARE i vår recepttävling ⭐️ 1:a plats med 95 poäng av 100 poäng:

⭐️ Tilda Stenvi och Marcus Ehrnvall, Rosendalsgymnasiet Uppsala Kommun 
Med följande meny (svep vänster för att se alla bilder)
🌱Gulbetssoppa med vispad pepparrotskräm och ruccolaolja.
🌱 Rotfruktsbiffar med gråärter. Serveras med potatis- och blomkålspuré, gröna ärter och brynt smör
🌱 Färskostkräm med svartvinbärskompott, brynta grahamssmulor och rostad vit choklad
Juryns motivering:
Vinnarna av Magnihills ekologiska tävling har i hård och jämn konkurrens, med utmärkt sinne för nutida skolmat, skapat välbalanserade vegetariska rätter och på ett förträffligt sätt tillvaratagit de olika ekologiska ingredienserna. Pricken över i:et var desserten som gjorde att det vattnades i munnen.

Varje bidrag hade skapats i harmonisk samhörighet mellan rättens olika komponenter. De är moderna, innehåller nytänkande och är vackra att se på. Tillsammans gav de högsta poäng som blev utslagsgivande för resultatet. 🌱

Läs mer om vinnarna på vår hemsida: www.magnihill.se där plats 2-4 presenteras. #magnihill #ekomatcentrum #ekologiskt #gastronomi #eko #recept #foodservice
Stort grattis till alla semifinalister i vår ekol Stort grattis till alla semifinalister i vår ekologiska recepttävling! ⭐️ Vinnarna presenteras på fredag 22/1. ⭐️ Tack för alla fantastiska bidrag! 🥦🍓🥕

Grattis till:
⭐️ Joacim Skyllerman och Anette Karlsson, Tiundaskolan Uppsala Kommun
- Het rotfruktssoppa toppad med sidfläsk samt örtolja och friterad polkabeta
- Rödbetsspäckad hönsfärsrulle med blomkålspuré samt lingonsky
- Glassdröm med salt kolasås, solrosfrön och hallon-lakrismaränger
 
⭐️ Farida Kowrian och Maria Eriksson, Domarringens skola Uppsala Kommun
- Krämig rotfruktssoppa med lime och ingefära
- Kryddiga drumsticks med frukt-och bärsalsa
- Pannacotta med gulbeta och svartvinbärstopping
 
⭐️ Tilda Stenvi och Marcus Ehrnvall, Rosendalsgymnasiet Uppsala Kommun
- Gulbetssoppa med vispad pepparrotskräm och rucolaolja
- Rotfruktsbiffar med gråärter. Serveras med potatis- och blomkålspuré, gröna ärter och brynt smör
- Färskostkräm med svartvinbärskompott, brynta grahamssmulor och rostad vit choklad
 
⭐️ Sebastian Olsson och Fredrik Nilsson, Dalboskolan Vänersborgs kommun
- Jordärtskockssoppa med chilirostade frön & grönkålspesto
- Rågbakad fisk med ärthummus och rostade grönsaker
- Kesokaka med vispad cremefraiche, honungssyltade björnbär och fiberhavrecrunch
 
⭐️ Lovisa Nord Axelsson och Oskar Almgren, Tiundaskolan Uppsala kommun
- Blomkålssoppa med syrade kantareller, baconströssel och hembakat knäckebröd
- Panerad torsk med rustika rotfruktspommes, krispig kålsallad, friterad padron och ärtmajonäs
- Hallonsemifreddo med saltkolasås, havrekrisp och chokladjord
🌱
Recept på spröda tortillachips med svensk rotf Recept på spröda tortillachips med svensk rotfruktschutney gjord på Magnihills grovskurna rotfruktsmix smaksatt med kanel och spiskummin. 🇸🇪Passar ypperligt som tillbehör till orientaliskt kryddad kycklingrätt. Prova även att röra ut chutneyn i crème fraiche för en mild, god dressing till fisk.

Innehåll 10 port:
500 g Magnihill rotfruktsmix grovskuren svensk, art.nr. 32107, innehåller: Morot orange & gul samt palsternacka
50 g osaltat smör
30 g grönsaksbuljong
1 dl vatten
30 g rörsocker
5 g spiskummin
saft och skal av ½ ekologisk citron
75 g schalottenlök 
1 krm kanel
1 st röd chili
1 msk vinäger

1 pkt tortillabröd
olja till fritering

Fräs de frysta rotfrukterna i smöret, krydda med kanel, spiskummin och hackad chili.
Häll därefter på vatten, grönsaksbuljong, socker, vinäger och lök samt citronsaft och skal.

Låt puttra på låg värme ca 30 min eller tills vätskan börjar få en sirapsaktig konsistens.
Låt svalna.
Skär tortillabröden i små chips och fritera i olja.
Krydda därefter med salt. 🌱 #magnihill #frånsverige #vegomat #vegetariskt #recept #foodservice
Vi hoppas ni får en riktigt härlig jul med myc Vi hoppas ni får en riktigt härlig jul med mycket grön vegetarisk mat på julbordet. Med förväntan och framtidstro ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter. 🌱🥕🥦🍓🍏

Vi vill gärna göra er uppmärksamma på att vi har lite önskemål angående beställning och utleveranser av varor mellan jul och nyår samt i början av det nya året. Se våra öppettider och leveransschema här: https://magnihill.se/jul/ 

God jul & Gott nytt år från oss alla på Magnihill AB 🎄

© 2020 Magnihill AB. All Rights Reserved.

Back to top