Magnihill AB i Danmark

  • Hem
  • Firma
    • Filosofi & Vision
    • Vores historie
  • Produkter
    • ØKO KONSUMENTPOSER
    • Økologiske produkter Foodservice
    • Konventionel produkter Foodservice
  • Kvalitet & Miljø
  • Produktion
  • Opskrifter
    • JUICE & SMOOTHIE
      • Økologisk smoothie
      • Juice med rødbeder, gulerod & æple
      • Smoothie – rød/blå eller gul/grøn
    • DESSERTER
      • Smoothie – rød/blå eller gul/grøn
      • Hindbærpannacotta
      • Iset jordbærsuppe
      • PASTINAKKAGE
      • SVAMPET GRÆSKARKAGE
    • FROKOSTBUFFETEN
      • Grøntsags quesadilla
      • Hurtig pizza
      • Rodfrugtsbrød
    • GRILLBUFFETEN
      • Grillede grøntsager
      • Kartoffelsalat
    • SALLATBUFFETEN
      • Broccolisalat
      • Gulerødder i marinade
      • Spinathommos
    • SAUCE OG TILLBEHØR
      • Ærtecreme
      • HUMMUS – DIN YNDLINGSGRØNTSAG
      • JORDSKOKKECREME
      • Parmasansauce
      • Peberfrugt/gulerodspesto
      • RØDBEDE CORNOTTO
      • Sauce af Peberfrugter
    • SUPPEBUFFETEN
      • Ærtegazpacho
      • Orientalsk græskar & gulerodssuppe
      • Peberfrugtsuppe
      • RØDBEDESUPPE
    • TAPAS
      • Bruschetta
      • Gulerodschutney med ristede sprøde tortillas
    • VARME RETTER
      • Kartoffelmos
      • Laks med Timian
      • Sammenkogt ret
  • Kontakt os
    • Forhandler
    • Find os

GRILLBUFFETEN

  • Grillede grøntsager
  • Kartoffelsalat

Her spirer madglæden!


Magnihill er et svenskt familjeejet firma, siden 1957. I tæt og langsigtet samarbejde med vores producenter i Norden, og i andre lande, producerer vi dybfrosne grøntsager, frugter og bær med fokus på økologi.

Magnihill AB, Danmark
Steen Grue
Tel: +45 20 98 75 69
steen@magnihill.dk

Magnihill i Sverige: www.magnihill.se


Liste på Magnihills økologiske produkter
Download Magnihills KRAV-certifikat
Facebook Twitter Instagram
Idag är det #frozenfoodday 🌱Fördelarna med Idag är det #frozenfoodday 🌱Fördelarna med djupfrysta grönsaker, bär och frukt är många, här är några: ⁣⁣
❄ Säsong hela året i frysen!⁣⁣
❄ Minskat matsvinn – ta bara ut exakt den mängd du behöver från frysen. ⁣
❄ Råvaran får mogna färdigt på sin planta i jorden eller på busken.⁣⁣
❄ Råvaran skördas när den är som bäst och fryses direkt efter skörd.⁣⁣
❄ Vitaminer, näringsämnen och bakteriologin förändras inte i frysen.⁣⁣
❄ Djupfryst kräver inga konserveringsmedel.⁣⁣
❄ Med våra produkter slipper du att skala och hacka – du får mer tid över till annat!⁣⁣
#magnihill #vego #grönsaker #bär #frukt #livsmedel #frozen #food
Från och med mars månad startar Magnihill ett sa Från och med mars månad startar Magnihill ett samarbete med @ekologiskasaljbolaget avseende säljbearbetning av kunder och grossister inom den privata foodservice marknaden. 🌱

Ekologiska Säljbolaget som i år firar 10 år, är en rikstäckande KRAV-certifierad säljpartner som representerar ekologiska företag och varumärken avseende dagligvaruhandel samt foodservice marknaden.

Magnihill ser mycket positivt på detta samarbete och på så sätt nå ut till fler kunder tillsammans.🌱

Vid frågor kontakta: 
Margareta Zimmerman
Tel: +46 (0)702 201435
margareta@magnihill.se

#magnihill #foodservice #ekologiskt #eko #kravmärkt
Ärtröra med mynta gjord på våra svenska ärter. 🌱🇸🇪👌🏻 Tack @hosjosefin för recept och bild. 💚🙏🏻 #magnihill #svenska #ärter #recept #vego #sverige #svenskt
Idag är det baljväxtdagen och då vill vi upp Idag är det baljväxtdagen och då vill vi uppmärksamma våra klimatsmarta svenska ärter 🌱🇸🇪 Vi väljer att vara med från frö till färdig fryst produkt. Läs mer om vår odling och produktion på vår hemsida. Där finns också recept och inspiration på goda vegetariska klimatsmarta rätter. 🌱 #magnihill #frånsverige #kravmärkt #eko #ekologiskt #klimatsmart #vego #vegetariskt
Jordärtskockssoppa gör du enkelt och snabbt med Jordärtskockssoppa gör du enkelt och snabbt med våra skalade skivade och förvällda ekologiska svenska jordärtskockor 🙌🏻🌱 Recept finns på vår hemsida eller hos @kristins.biz - tack för att du delar med dig! 💚 #magnihill #eko #svenskt #ekologiskt #kravmärkt #foodservice #recept #jordärtskocka #vego
1:a pris i Magnihills ekologiska recepttävling! ⭐️ Grattis Tilda Stenvi och Marcus Ehrnvall, Rosendalsgymnasiet @uppsalakommun ⭐️ Vinnarrecepten finns nu publicerade på vår hemsida i vår receptsamling. 🌱 Vi presenterar även 1-4:e pris på www.magnihill.se ⭐️ #magnihill #foodservice #eko #ekologiskt #recept #krav #vimedkrav #ekologiskt #skolmat #mat
Morotskakor på @magnihill svenska morötter - u Morotskakor på @magnihill svenska morötter - utan ugn och fyllda med citronkräm. 🥕🇸🇪🌱 Receptet är glutenfritt, veganskt och utan tillsatt socker. Se det smarriga receptet hos @anna_winer - tack för att vi fick dela din fina bild! 🥕 #magnihill #recept
⭐️VINNARE i vår recepttävling ⭐️ 1:a p ⭐️VINNARE i vår recepttävling ⭐️ 1:a plats med 95 poäng av 100 poäng:

⭐️ Tilda Stenvi och Marcus Ehrnvall, Rosendalsgymnasiet Uppsala Kommun 
Med följande meny (svep vänster för att se alla bilder)
🌱Gulbetssoppa med vispad pepparrotskräm och ruccolaolja.
🌱 Rotfruktsbiffar med gråärter. Serveras med potatis- och blomkålspuré, gröna ärter och brynt smör
🌱 Färskostkräm med svartvinbärskompott, brynta grahamssmulor och rostad vit choklad
Juryns motivering:
Vinnarna av Magnihills ekologiska tävling har i hård och jämn konkurrens, med utmärkt sinne för nutida skolmat, skapat välbalanserade vegetariska rätter och på ett förträffligt sätt tillvaratagit de olika ekologiska ingredienserna. Pricken över i:et var desserten som gjorde att det vattnades i munnen.

Varje bidrag hade skapats i harmonisk samhörighet mellan rättens olika komponenter. De är moderna, innehåller nytänkande och är vackra att se på. Tillsammans gav de högsta poäng som blev utslagsgivande för resultatet. 🌱

Läs mer om vinnarna på vår hemsida: www.magnihill.se där plats 2-4 presenteras. #magnihill #ekomatcentrum #ekologiskt #gastronomi #eko #recept #foodservice
Stort grattis till alla semifinalister i vår ekol Stort grattis till alla semifinalister i vår ekologiska recepttävling! ⭐️ Vinnarna presenteras på fredag 22/1. ⭐️ Tack för alla fantastiska bidrag! 🥦🍓🥕

Grattis till:
⭐️ Joacim Skyllerman och Anette Karlsson, Tiundaskolan Uppsala Kommun
- Het rotfruktssoppa toppad med sidfläsk samt örtolja och friterad polkabeta
- Rödbetsspäckad hönsfärsrulle med blomkålspuré samt lingonsky
- Glassdröm med salt kolasås, solrosfrön och hallon-lakrismaränger
 
⭐️ Farida Kowrian och Maria Eriksson, Domarringens skola Uppsala Kommun
- Krämig rotfruktssoppa med lime och ingefära
- Kryddiga drumsticks med frukt-och bärsalsa
- Pannacotta med gulbeta och svartvinbärstopping
 
⭐️ Tilda Stenvi och Marcus Ehrnvall, Rosendalsgymnasiet Uppsala Kommun
- Gulbetssoppa med vispad pepparrotskräm och rucolaolja
- Rotfruktsbiffar med gråärter. Serveras med potatis- och blomkålspuré, gröna ärter och brynt smör
- Färskostkräm med svartvinbärskompott, brynta grahamssmulor och rostad vit choklad
 
⭐️ Sebastian Olsson och Fredrik Nilsson, Dalboskolan Vänersborgs kommun
- Jordärtskockssoppa med chilirostade frön & grönkålspesto
- Rågbakad fisk med ärthummus och rostade grönsaker
- Kesokaka med vispad cremefraiche, honungssyltade björnbär och fiberhavrecrunch
 
⭐️ Lovisa Nord Axelsson och Oskar Almgren, Tiundaskolan Uppsala kommun
- Blomkålssoppa med syrade kantareller, baconströssel och hembakat knäckebröd
- Panerad torsk med rustika rotfruktspommes, krispig kålsallad, friterad padron och ärtmajonäs
- Hallonsemifreddo med saltkolasås, havrekrisp och chokladjord
🌱

© 2020 Magnihill AB. All Rights Reserved.

Back to top