Menu
Nyheder

Høstning af gulerødder

Ærtehøsten er overstået, og nu er det sæson for rodfrugter! Lige nu er vi i fuld gang med at høste og optage gulerødder. I denne uge producerer vi friskhøstede gulerødder fra Välinge i Sydsverige. Gulerødderne høstes, når de er bedst, og fryses med det samme for at bevare næringsstoffer, vitaminer og ikke mindst den gode smag.

Guleroden er en gammel afgrøde, som har været dyrket i Europa i mere end 2000 år. Gulerødder indeholder et stof, der hedder betacaroten (caroten), som omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitamin er godt for synet, men også vigtigt for hår, negle og hud. Gulerødder er normalt orange, men der findes også gule, lilla, røde og hvide gulerødder.

I vores sortiment har vi både gule og orange økologiske og konventionelle gulerødder. Gulerod findes også i de fleste af vores velsmagende, farverige blandinger.

Se vores fulde sortiment her.