Menu
Magnihill / Nyheder

Ærtehøsten 2023 begynder

Nu har ærtehøsten begyndt. Vi håber på en god og rigelig høst! Hver dag bliver der produceret 35-40 tons ærter. 

Vores økologiske ærter dyrkes i det sydlige Sverige i tæt samarbejde med bønderne og Foodhills. For at få de bedste ærter vælger vi frøsorterne med omhu og dyrker kun ærter på den samme mark hvert 7. år. Ærterne høstes præcis på den dag, hvor de har den rette sødme i juni og august. Direkte efter høsten skylles, renses, forvandes og fryses ærterne ind! Senest 3 timer efter høsten er ærterne indfrosset, så ærternes farve, struktur og smag bevares bedst muligt.

Vi får tiden til at stå stille

I fryseren går tiden i stå, og når vi fryser friskhøstede produkter, bevarer vi alle næringsstofferne og alt det gode. Det giver os mulighed for at tilbyde et ”friskt” udvalg af grøntsager, bær og frugt – hele året rundt!