Menu
Magnihill / Nyheder

Organic Sweden udvider bestyrelsen med vores direktør Wiveca Almgren

Wiveca Almgren, direktør og ejer af Magnihill, er nyt medlem af Organic Sweden’s bestyrelse. Wiveca har længe været engageret i økologiske fødevarer. Allerede i 1994 forstod Wiveca, at økologiske fødevarer er fremtiden, da hele fabrikken blev KRAV-certificeret, og siden da har vi arbejdet på at udvikle det økologiske sortiment. I dag er vi stolte af at have et af Sveriges bredeste sortiment af frosne frugter, grøntsager og bær.

– Det er med stor inspiration og glæde, at jeg tager skridtet ind i Organic Sweden’s bestyrelse. At være med og påvirke økologi i Sverige er noget, jeg brænder for. Med min evne til at finde løsninger og se muligheder håber jeg at kunne bidrage. Jeg ved, at det arbejde, vi gør i dag, påvirker os alle i lang tid fremover – det ser jeg som en spændende udfordring.

Wiveca Almgren