Nyhed! Økologiske jordbær 850 g

Magnihills nye poser er her! Vi har tænkt ud fra et miljø- og genbrugsperspektiv og valgt en hvid pose med minimalt tryk. I stedet for produktbilleder eller miljøbilleder printet på posen, har vi et gennemsigtigt vindue, der viser det rigtige produkt. 

Magnihill ønsker at fortsætte med at investere på fabrikken i Mörarp. Vi investerer i at udvikle fabrikken og har investeret i en omfattende ombygning i 2021/2022 på trods af den nuværende pandemi. 

Pakkelinjen er ombygget og er nu fuldautomatisk. Det betyder et øget antal pakkede kilo i timen og færre stop. Vi har fordoblet vores kapacitet og er gået fra 1500 kg/t og pakker nu omkring 3000 kg/t. Det betyder, at vi kan levere til vores kunder på en meget hurtigere og mere sikker måde. 

For nylig blev de nye forbrugerposer pakket i den nye fuldautomatiske pakkelinje! Nu er vores fantastiske økologiske jordbær på lager til levering med det samme. 

Flere af vores økologiske produkter findes på www.gaardmester.dk