Nyhed! Økologiske detailposer

Magnihills nye poser er her! Vi har tænkt ud fra et miljø- og genbrugsperspektiv og valgt en hvid pose med minimalt tryk. I stedet for produktbilleder eller miljøbilleder printet på posen, har vi et gennemsigtigt vindue, der viser det rigtige produkt.

Magnihill ønsker at fortsætte med at investere i svenske råvarer, dyrkning og på fabrikken i Mörarp. Vi investerer i at udvikle fabrikken og har investeret i en omfattende ombygning i 2021/2022 på trods af den nuværende pandemi.

Pakkelinjen er ombygget og er nu fuldautomatisk. Det betyder et øget antal pakkede kilo i timen og færre stop. Vi har fordoblet vores kapacitet og er gået fra 1500 kg/t og pakker nu omkring 3000 kg/t. Det betyder, at vi kan levere til vores kunder på en meget hurtigere og mere sikker måde.

For nylig blev de nye forbrugerposer pakket i den nye fuldautomatiske pakkelinje! Nu er vores fantastiske helsvenske økologiske vegetariske biksemad og svenske wokgrøntsager på lager til levering med det samme.

Varenr. 716029 Vegetarisk biksemad ØKO
Varenr. 686029 Wokgrøntsager ØKO