Gulerodschutney med ristede sprøde tortillas

Opskrift pa Gulerodschutney. Passer perfekt som tilbehør til en orientalsk krydret kyllingeret. Prøv evt. at tilsætte creme fraiche for at opnå en mildere og god dressing til fisk, kylling og grillretter. Se vores opskriftssamling her: https://www.magnihill.se/dk/opskrifter/

Indhold 10 portioner :
500 g Magnihill groftskåren rodfrugtsmix, varenummer 32107
50 g usaltet smør
30 g grønsagsbouillon
1 dl vand
30 g rørsukker
5 g spidskommen
½ citron, saften heraf
75 g bananskalotteløg
1 knivspids kanel
1 stk. rød chili
1 spsk lys balsamiko

2 stk Tortilla pandekager, prøv evt. en variant med tomat
Olie til fritering

Rodfrugtsmixen glaseres i smør. Krydr med kanel, spidskommen og hakket chili. Tilsæt vand, grønsagsbouillon, rørsukker, vineddike, skiveskåret skalotteløg samt citronsaft og skal. Rodfrugterne tages op, og kogelagen koges ca. 30 minutter ind til sirupskonsistens. Grøntsagerne vendes i siruppen og citronsaft.

Tortillaer skæres i trekanter og friteres i olie og drysses med salt.

2 stk Tortilla pandekager, prøv evt. en variant med tomat
Olie til fritering

Rodfrugtsmixen glaseres i smør. Krydr med kanel, spidskommen og hakket chili. Tilsæt vand, grønsagsbouillon, rørsukker, vineddike, skiveskåret skalotteløg samt citronsaft og skal. Rodfrugterne tages op, og kogelagen koges ca. 30 minutter ind til sirupskonsistens. Grøntsagerne vendes i siruppen og citronsaft.

Tortillaer skæres i trekanter og friteres i olie og drysses med salt.